SPIRALA DEKRYSTALIZACYJNA - Ø250MM
SPIRALA DEKRYSTALIZACYJNA - Ø250MM
SPIRALA DEKRYSTALIZACYJNA - Ø250MM
Spirala do dekrystalizacji miodu. Jest to urządzenie o niewielkich gabarytach które zamieni stan twojego miodu ze stanu stałego na stan ciekły. Dzięki zaawansowanej elektronice zakres temperatur uniemożliwia przegrzanie miodu co za tym idzie pogorszenia jego właściwości.
Dzięki temu urządzeniu jesteśmy wstanie pogrzać miód do stanu ciekłego w 10-cio litrowym naczyniu w czasie około 24 godzin. Oczywiście można dekrystalizator użyć do podgrzania miodu w większej ilości jednakże zajmie to więcej czasu.
Regulator temperatury z wyświetlaczem. Regulacja temperatury w zakresie 30-55°C. Każdy cykl dekrystalizacji składa się z 3 kroków. Dla każdego kroku definiujemy czas trwania oraz temperaturę. Po upływie cyklu ( po upływie zdefiniowanego czasu cyklu) regulator się wyłącza. Czas możliwy do ustawienia dekrystalizacji to zakres 1-96 godzin.
Specyfikacja spirali:
- Mieści się w 10-cio litrowym naczyniu z miodem które ma min 25 cm średnicy.
- Posiada 2 spirale grzewcze o mocy 400W na spiralę.
- Ciekłokrystaliczny wyświetlacz.
- Zasilanie 230V
- Czujnik temperatury zabezpieczający miód przed przegrzaniem.
- Regulacja temperatury w zakresie 30-55°C
- Możliwość ustawienia czasu dekrystalizacji w czasie 1-96 godzin.
- Czas dekrystalizacji miodu w naczyniu 10-cio litrowym wynosi około 24godziny.
- Pamięć trybu pracy.
- Wyświetlacz graficzny
- Automatyczny wyłącznik.
- Mobilny.
- Produkt polski.
Do urządzenia dekrystalizującego polecamy filtry dla skutecznej filtracji miodu.
Zdjęcia są ilustracją poglądową i czasami przedmioty mogą różnić się od wyglądu w rzeczywistości. Nie zmienia to jednak ich właściwości użytkowych.